Juustupirukas

Kategooriad: ,

Koostisosad

300 g kodujuustu

4 spl hapukoort

3 muna

6 spl jahu

100 g sulatatud võid

250 g riivjuustu

soola

Valmistamine

Ilma põhjata juustupirukas sobib hästi suupisteks veini kõrvale või lisades salati saad mõnusa õhtusöögi. Soovi korral lisa juurde singi või paprika tükikesi.

Kaheksale

  1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
  2. Sulata või ja lisa ülejäänud ained v.a juust.
  3. Viimasena lisa juust, jäta pisut peale raputamiseks.
  4. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud 24-26cm lahtikäivasse koogivormi.
  5. Puista peale allesjäetud juust.
  6. Küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minuti, kuni kook on pealt ilus kuldkollane.

Naudi!