Koostisosad
5 dl tatart
400 g kanafileed/ hakkliha
2 porgandit
1 sibul
1l vett
1-2 spl õli
Sool, mustpipar
Till, roheline sibul
Valmistamine
Tatraroog maitseb hästi koos külma kastmega, näiteks hapukoore või maitsestama jogurtiga.
- Pruunista liha koos 1 spl õliga pannil. Kui kasutad rasvasemat hakkliha, siis ära õli pane.
- Lisa porgandi kangid (Võid ka riivida) ja hakitud sibul.
- Maitsest soola, pipraga ja kuumuta 2-3 minutit.
- Pese tatar ja nõruta.
- Aja poti põhjas 1 spl õli tuliseks, lisa tatar ja kuumuta 4-5 minutit.
- Lisa potti praetud kana, sibul ja porgand.
- Kalla juurde tuline vesi.
- Kata pott kaanega ja hauta rooga tasasel tulel 40-45 minutit, kuni tatar on pehme.
- Sega valmis pudru hulka till, roheline sibul.