Tervislik tatraroog kanaga

Kategooriad: ,

Koostisosad

5 dl tatart

400 g kanafileed/ hakkliha

2 porgandit

1 sibul

1l vett

1-2 spl õli

Sool, mustpipar

Till, roheline sibul

 

Valmistamine

Tatraroog maitseb hästi koos külma kastmega, näiteks hapukoore või maitsestama jogurtiga.

  1. Pruunista liha koos 1 spl õliga pannil. Kui kasutad rasvasemat hakkliha, siis ära õli pane.
  2. Lisa porgandi kangid (Võid ka riivida) ja hakitud sibul.
  3. Maitsest soola, pipraga ja kuumuta 2-3 minutit.
  4. Pese tatar ja nõruta.
  5. Aja poti põhjas 1 spl õli tuliseks, lisa tatar ja kuumuta 4-5 minutit.
  6. Lisa potti praetud kana, sibul ja porgand.
  7. Kalla juurde tuline vesi.
  8. Kata pott kaanega ja hauta rooga tasasel tulel 40-45 minutit, kuni tatar on pehme.
  9. Sega valmis pudru hulka till, roheline sibul.